Tretmani u salonu
Stručnjaci u salonu Biologique Rechercha trude se da shvate i uvek uvaže poruke koje im koža šalje da bi je ulepšali. Profesionalni tretmani u salonu sastoje se od 7 koraka tokom kojih ste prepušteni veštim rukama i znanju obučenih kozmetičara koji će uspostaviti „dijalog” s vašom kožom koja je odraz i vas samih.
Zakažite termin
Pojedinačna i personalizovana procena epiderma.
Faza opuštanja:
proprioceptivna masaža i čišćenje
Priprema kože:
nanošenje losiona P50 radi nežnog odstranjivanja nečistoća, ne remeteći kiselu pH vrednost epiderma.
Stavljanje maske:
priprema, rekondicioniranje i stimulisanje funkcija kože.
Aparat Remodeling Face:
zahvaljujući združenom dejstvu četiri struje postižu se efekat volumena i blistavost.
Nanošenje koktela autentičnih seruma:
koktel specijalno priprema sam kozmetičar prema individualnim potrebama kože.
Završna faza:
zavisno od kože i njenih potreba, nanose se kreme i završni serumi Biologique Rechercha da bi se produžili i pojačali efekti tretmana dodatnim aktivnim sastojcima biljnog i biomorskog porekla.

Remodeling Face®

Širom otvoreno oko, izraženije jagodice, ublažene bore i jasno definisan oval lica: samo su neki od rezultata koji se postiču aparatom Remodeling Face®.
Napredni tretman primenom dostignuća iz bioelektronike za personalizovanu negu kože. Remodeling Face® kombinuje moć 4 električne struje:
- galvanska (jednosmerna) struja koja pospešuje difuziju aktivnih sastojaka.
- struja niske i srednje frekvencije stimuliše mišiće lica i ima efekat remodelovanja.
- atermička impulsna struja visoke frekvencije služi za dinamizaciju epiderma.
Precizno podešavanje parametara omogućava remodelovanje na više nivoa. Aparat Remodeling Face® i ekskluzivni proizvodi za negu kože firme Biologique Recherche imaju komplementarno dejstvo i međusobno pojačavaju svoje efekte.
- elektroporacija – impulsna struja visoke frekvencije omogućava propustljivost gornjeg sloja epiderma i pospešuje prodiranje aktivnih sastojaka u ćelije stvaranjem većeg broja otvora na površini ćelija.

Skin Instant® Lab

Oslonac metodologije Biologique Rechercha, ovaj aparat predstavlja jedinstveni sistem za analizu i dijagnostiku stanja kože, kao i za izbor i preporuku proizvoda i tretmana i omogućava da se prate promene stanja kože s vremenom kako bi se aktivno pratili i efekti preporučenih tretmana.
Aparat Skin Instant® Lab sastoji se od 5 sondi (za merenje nivoa hidriranosti, transepidermalnog gubitka vode, elastičnosti, pigmentacije i količine sebuma) i povezan je s kompjuterom opremljenim ekskluzivnim softverom za analizu i dijagnostiku koji je razvila firma Biologique Recherche. sastojaka. Na osnovu dermatološko-kozmetske analize koju rade naši stručnjaci i rezultata merenja, aparat Skin Instant® Lab povezan sa bazom podataka Biologique Rechercha preporučuje izbor proizvoda i tretmana Biologique Recherche koji u potpunosti odgovaraju individualnom stanju kože svakog klijenta.