Nega kose
Koža kosmatog dela glave ima istu strukturu kao koža lica i tela ali i svoje specifičnosti. Epiderm kosmatog dela glave je puniji od epiderma na ostalom delu tela i sadrži pilosebacealne folikule koji obilato luče sebum, prirodnu zaštitu epiderma. Osim što je kao i drugi otkriveni delovi tela kosa svakodnevno izložena štetnim uticajima spoljašnje sredine, nju takođe oštećuju abrazivne i površinski aktivne materije u šamponima.
Zakažite termin

Efekti: dubinski čisti i deluje umirujuće na kožu kosmatog dela glave.

Shampooing Traitant Dermo-Apaisant (Šampon za kosu sa umirujućim dejstvom):

Blagi šampon sa zaštitnim svojstvima, nežno čisti osetljivu kožu kosmatog dela glave vodeći računa o njenom prirodnom balansu. Zahvaljujući aktivnim sastojcima sa umirujućim svojstvima i sastojcima za rekondicioniranje ovaj šampon je pogodan i za najosetljiviju kožu glave, uključujući primenu nakon hirurških zahvata na kosmatom delu glave ili na licu. S obzirom na to da ne iritira kožu, preporučuje se za osetljivu i iritiranu kožu kosmatog dela glave.

Efekti: pročišćava, dubinski čisti i smanjuje lučenje sebuma bez isušivanja.

Shampooing Traitant Sébo-Rééquilibrant (Šampon za regulaciju lučenja sebuma):

Šampon za dubinsko čišćenje, namenjen za često pranje kose, uspostavlja balans ne iritirajući kožu jer ne sadrži natrijumlauret- sulfat tako da koža kosmatog dela glave postaje zdravija i jača. Preporučuje se za kožu kosmatog dela glave sklonu seboreji i heperseboreji.

Efekti: uspostavlja balans i štiti tanku kosu.

Shampooing Traitant VIP O2 (Šampon za kosu VIP O2):

Šampon za oksigenaciju i zaštitu od zagađenja, nežno pere kosu i uspostavlja balans. Formula je obogaćena specifičnim kompleksom Biologique Rechercha za oksigenaciju, uz dodatak ekstrakta svile i biljnih sastojaka koji imaju antioksidantna i stimulišuća svojstva, daju volumen, sjaj i mekoću kosi. Preporučuje se za kosu izloženu stresu, kao i za tanku kosu.

Load More Posts

Serumi za kosu i kosmati deo glave

Serumi za kosu su obogaćeni aktivnim sastojcima naročito odabranim za tretman specifičnih problema i disbalansa koji se javljaju na kosi, uključujući devitalizovanu kosu, seboroični kosmati deo glave itd.

Efekti: mekana, nežna i sjajna kosa zahvaljujući samo jednom proizvodu.

Lotion Kéractive (Losion Kéractive):

Obogaćen biljnim ekstraktima sa zaštitnim i regenerativnim svojstvima, ovaj proizvod koji se ne ispira nakon nanošenja specijalno je formulisan za zaštitu i jačanje dlake. Deluje kao suvi balsam koji ističe lepotu kose i olakšava češljanje i pravljenje frizure. Nanosi se celom dužinom dlake i na krajeve vlažne ili suve kose da bi se vlas ojačala i zaštitila od svakodnevnih spoljašnjih uticaja. Preporučuje se za suvu i tanku kosu.

Efekti: anti-ageing tretman za tonifikaciju, poboljšava gustinu kose, ojačava je i daje joj zdrav izgled.

Complexe Cegaba+Bioproline (Kompleks Cegaba+Bioproline):

Kompletan tretman kojim se zahvaljujući specifičnoj kombinaciji proizvoda postiže optimalan efekat jačanja kose i njene revitalizacije, i to u korenu dlake.