Efekti: dubinski čisti i deluje umirujuće na kožu kosmatog dela glave.

,

Shampooing Traitant Dermo-Apaisant (Šampon za kosu sa umirujućim dejstvom): Blagi šampon sa zaštitnim svojstvima, nežno čisti osetljivu kožu kosmatog dela glave vodeći računa o njenom prirodnom balansu. Zahvaljujući aktivnim sastojcima sa umirujućim svojstvima i sastojcima za rekondicioniranje ovaj šampon je pogodan i za najosetljiviju kožu glave, uključujući primenu nakon hirurških zahvata na kosmatom delu glave [...]

Efekti: pročišćava, dubinski čisti i smanjuje lučenje sebuma bez isušivanja.

,

Shampooing Traitant Sébo-Rééquilibrant (Šampon za regulaciju lučenja sebuma): Šampon za dubinsko čišćenje, namenjen za često pranje kose, uspostavlja balans ne iritirajući kožu jer ne sadrži natrijumlauret- sulfat tako da koža kosmatog dela glave postaje zdravija i jača. Preporučuje se za kožu kosmatog dela glave sklonu seboreji i heperseboreji.

Efekti: uspostavlja balans i štiti tanku kosu.

,

Shampooing Traitant VIP O2 (Šampon za kosu VIP O2): Šampon za oksigenaciju i zaštitu od zagađenja, nežno pere kosu i uspostavlja balans. Formula je obogaćena specifičnim kompleksom Biologique Rechercha za oksigenaciju, uz dodatak ekstrakta svile i biljnih sastojaka koji imaju antioksidantna i stimulišuća svojstva, daju volumen, sjaj i mekoću kosi. Preporučuje se za kosu izloženu [...]

Efekti: pročišćava kožu i uspostavlja balans kože kosmatog dela glave pripremajući je za sledeću fazu nege proizvodima Biologique Rechercha.

,

Lotion P50 Capillaire (Losion P50 za kosu): Vraća kosi snagu i vitalnost, negujući je od korena. Ovaj višenamenski losion nežno čisti kožu i reguliše lučenje sebuma (kompleks poli-alfa-beta hidroksi kiselina, agensi za uspostavljanje balansa i oni sa astringentnim svojstvima). Preporučuje se za sve tipove kože kosmatog dela glave, a naročito za seboroične kože.