Efekti: uspostavlja balans i pročišćava seboroičnu i problematičnu kožu.

Complexe Iribiol (Kompleks Iribiol): Serum za uspostavljanje balansa, pomaže regulisanje lučenja sebuma i skuplja proširene pore. Serum na bazi irisa i cinka, specijalno je formulisan za rešavanje različitih manifestacija problematične kože. Preporučuje se za mešovite kože, kao i za seboroičnu i problematičnu kožu.

Efekti: ujednačava ten kože kojoj nedostaje kiseonik.

Sérum Oligo-Protéines Marines (Oligo-proteini morskog porekla): Serum biomorskog porekla za dinamizaciju i revitalizaciju koji stimuliše prirodne funkcije kože i ujednačava ten. „SOS” tretman za kožu izloženu stresu. Preporučuje se za devitalizovanu kožu, kožu bez sjaja i onu s nedostacima. Idealan serum za asfiksičnu kožu pušača.

Efekti: hidratacija i umirujuće dejstvo na kožu.

Sérum Colostrum** (Čist kolostrum): Serum biološkog porekla namenjen za intenzivnu hidrataciju. Mlečni proteini ojačavaju odbrambene moći kože i poboljšavaju elastičnost. „SOS” tretman u slučaju dehidratacije i gubitka elastičnosti kože. Preporučuje se za izrazito dehidriranu i devitalizovanu kožu.

Efekti: intenzivno zatezanje, ojačavanje epiderma i bolji tonus

Sérum Splénodermine** (Serum na bazi ekstrakta slezine): Serum biološkog porekla namenjen za intenzivno zatezanje i poboljšanje tonusa, ubrzava ćelijsku regeneraciju epiderma. Preporučuje se za kožu kojoj nedostaje tonus, kao i za devitalizovanu kožu.

Efekti: za zatezanje kože i skupljanje pora.

Sérum Collagène Marin** (Kolagen morskog porekla): Serum biomorskog porekla za zatezanje sa astringentnim dejstvom. Aktivni sastojak ovog seruma skuplja proširene pore i redefiniše konture lica. Preporučuje se za sve tipove kože, čak i one najosetljivije. Idealan je za dehidriranu kožu i za tretman bora na vratu i dekolteu.

Efekti: poboljšava tonus, skuplja proširene pore.

Sérum Collagène Natif** (Prirodni kolagen): Serum biološkog porekla za zatezanje sa astringentnim dejstvom. Kolagen, izuzetno sredstvo za zatezanje, skuplja proširene pore i poboljšava oval lica. Preporučuje se za sva stanja kože. Idealan serum za dehidriranu kožu, kožu kojoj nedostaje tonus ili za puniju kožu s proširenim porama.