Efekti: posvetljuje pigmentne fleke i ujednačava ten.

,

Crème PIGM 400 (Krema PIGM 400): Ovaj fiziološki tretman koji „poštuje” epiderm sadrži koncentrovane aktivne sastojke za posvetljivanje tena, beljenje pigmentnih fleka i zaštitu kože. Ublažava pigmentne promene i sprečava nastanak novih pigmentnih fleka. Preporučuje se za neujednačen ten i kožu s pigmentnim promenama.

Efekti: za „peglanje” dubljih i plićih bora i ujednačen ten.

Masque Crème Biofixine (Maska-krema Biofixine): Maska za zatezanje kože i protiv bora kombinuje svojstva maske i kreme u jednom proizvodu. Ovaj inovativan, višenamenski proizvod pruža izuzetan efekat zatezanja i čini kožu glatkom, uz osećaj prijatnosti. Preporučuje se za devitalizovanu kožu s vidljivim znacima starenja.

Efekti: baršunast, svetao i blistav ten.

Masque VIP O2 (Maska VIP O2): Maska za oksigenaciju i hidrataciju, deluje protiv uticaja zagađenja, vraća blistavost koži izloženoj stresu i koži kojoj nedostaje kiseonik. Pospešuje regeneraciju i revitalizaciju epiderma zahvaljujći formuli bogatoj biljnim ekstraktima u kombinaciji sa specifičnim kompleksom Biologique Rechercha za oksigenaciju. Idealna je za ublažavanje posledica izlaganja sunčevim zracima i u tom [...]

Efekti: deluje umirujuće na kožu; odmah nakon nanošenja pruža koži osećaj prijatnosti i daje baršunast i blistav izgled.

Masque Biosensible (Maska Biosensible): Maska sa umirujućim dejstvom, osvežavajuće i mekane teksture, obogaćena masnim kiselinama, hijaluronskom kiselinom, aktivnim sastojcima koji deluju protiv stresa i specfičnim kompleksom Biologique Rechercha za oksigenaciju.