Efekti: obnovljena koža.

Masque aux Acides de Fruits* (Maska na bazi voćnih kiselina): Maska na bazi voćnih kiselina pročišćava i obnavlja kožu s keratozama. Zahvaljujući bogatom sadržaju voćnih kiselina iz jabuke, grožđa i đumbira, ova maska potpuno regeneriše kožu. Preporučuje se za puniju kožu, kožu s keratozama i znacima starenja.

Efekti: glačanje kože i ublažavanje dubljih i plićih bora.

Le Soin Lissant*: Soin Lissant je tretman sa odličnim antistres efektom. Sastoji se od losiona i praha koji se doziraju u zavisnosti od tipa i stanja kože. Bogat Omega 3 kiselinama i hijaluronskom kiselinom, kao i proteinima svile, čini kožu glatkom i mekanom. Jedinstvenim pokretima koje je osmislio Biologique Recherche, a koji se povremeno smenjuju [...]

Efekti: eksfolijacija i „lifting” kože lica

Lift C.V.S.*: Lift C.V.S. ima efekat pravog ručnog liftinga. Sastoji se od tečnosti i praha sa svojstvima oksigenacije i regeneracije. Proizvod se nanosi glađenjem kože, štipkanjem s vibracijama i modelovanjem, čime se stimuliše epiderm i oblikuje oval lica. Preporučuje se za devitalizovanu i/ili seboroičnu kožu.

Efekti: eksfolijacija, „rekondicioniranje” epiderma i ujednačen ten.

Masque Exfoliant P50 Visage* (Maska za eksfolijaciju P50 za lice): Glača kožu i ujednačava ten. Zahvaljujući svom sastavu pomaže u prevenciji prevremenog starenja kože, dajući blistavost tenu. Preporučuje se za kožu s keratozama, kožu bez sjaja i/ili kožu s pigmentnim promenama.